Bordie.nl
Nieuws: Gebruikersovereenkomst herzien op 19-09-2009 m.b.t. de registratie.
 
*
Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren. 26 Mei, 2024, 19:26:57


Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte


Pagina's: [1]   Omlaag
  Favorieten  |  Print  
Auteur Topic: Welkom  (gelezen 13213 keer)
0 geregistreerde leden en 1 gast bekijken dit topic.
Bordie.nl
*
Offline Offline

Berichten: 109


Bordie.nl Team


WWW
« Gepost op: 02 November, 2006, 23:45:53 »

Hallo gast,

Wil je je (nog) niet registreren of heb je alleen een vraag of een opmerking?
Dan zit je hier goed Smiley

Het bordie.nl forum is veel uitgebreider dan alleen dit hoekje, maar dat is alleen zichtbaar als je lid bent. Wel kunnen alle leden van bordie.nl hier ook terecht om jouw opmerking, vraag of wat je ook kwijt wil hier lezen en/of reageren.

Even heel kort de regeltjes

  • Op Bordie.nl respecteren we elkaar, dit verwachten we ook van jou als gast.
  • Spam neerzetten voor je eigen of een andere site vinden we niet lief, en word dan ook direct verwijderd.
  • Probeer het vloeken zoveel mogelijk te beperken. Een krachtterm kan altijd.
  • Een admin of global moderator kan altijd besluiten om je bericht te verwijderen of aan te passen als hij/zij vind dat dit bericht in strijd is met de regels van Bordie.nl
  • Voor de rest...hou het gezellig

Groetjes

Het Bordie & Borderline.nl Team
Gelogd

Algemeen bericht van Bordie.nl & Borderline.nl Team.
Bordie.nl
*
Offline Offline

Berichten: 109


Bordie.nl Team


WWW
« Antwoord #1 Gepost op: 15 December, 2006, 15:39:51 »

De algemene voorwaade van bordie die voor leden, maar zeker ook voor gasten van toepassing is. Door je bericht te plaatsen ga je akkoord met deze voorwaarde.Gebruiksovereenkomst

Het forum is een gemeenschap. Net zoals in het echte leven zijn er regels nodig om ervoor zorgen dat alles vlot kan verlopen.
Daarom vragen we dat je deze gebruiksovereenkomst leest en ermee instemt. Door hiermee in te stemmen ga je accoord met deze gebruikersovereenkomst.
--------------------------------------------------------------------------------
Persoonlijke informatie:

- Op Bordie.nl/Borderline.nl is het een regel om je voor te stellen in het voorstel forum. Doe je dit niet binnen 7 dagen zal je account verwijderd worden. Na registratie zie je alleen voorstellen en vragen. Pas nadat je je voorgesteld hebt zie je de rest van het forum.

- Bij het registeren is het verplicht een geldig e-mail adres op te geven. Gebruik je een niet bestaand mail kan je account niet geactiveerd worden. Tevens is het bij het registreren verplicht iets over jezelf te vertellen. Doe je dit niet of onvolledig  kunnen we overgaan tot verwijdering

- Tussen het voorstellen tijdens de registratie en het voorstellen op het forum zelf mogen geen grote onjuistheden voorkomen. Komen deze wel voor vervalt automatisch je lidmaatschap op het forum.

- De gebruikersnaam die je kiest,zal voor altijd je gebruikersnaam blijven.Alleen in bijzondere gevallen zullen we je naam op het forum,veranderen.Wel heb je dan een goede en grondige rede nodig!

-Clonen word niet toegestaan,zodra we merken dat je een cloon hebt, zullen wij als Bordie.nl team overleggen wat voor maatregelen worden genomen. Een account mag niet gedeeld worden.

-Probeer zoveel mogelijk normaal nederlands te schrijven. Probeer berichten zoveel mogelijk overzichtelijk te houden.
berichten geschreven in CAPSLOCK worden verwijderd.

- Graag duidelijke topic titels gebruiken bij het openen van een topic

- Wij hebben de gewoonte om elkaar aan te spreken met gebruikersnaam. Dit om het overzichtelijk te houden. Een admin of (global) moderator zal je bericht aanpassen indien je dit niet doet.

- Op Bordie.nl/Borderline.nl kan je afbeeldingen aan je post toevoegen. Deze afbeeldingen worden met regelmaat verwijderd omdat er anders een ruimtegebrek ontstaat in deze folder. En omdat iedereen een eerlijke kans moet hebben om een afbeelding te kunnen posten.
Aanstootgevende,hatelijke, racistische, fascistische, bedreigende, seksueel getinte afbeeldingen worden direct verwijderd. De bordie.nl admins kunnen ten alle tijden afbeeldingen verwijderen.


- Bordie.nl/Borderline.nl verzameld informatie (zoals je ip-adres, welke browser je gebruikt, enz). Dit is voor betere aanpassingen en om waarschuwing(en) tekunnen geven.

- Ons forum gebruikt cookies om je bezoek aan het forum meer persoonlijk te maken. Met behulp van deze cookies worden je persoonlijke instellingen gewaarborgd en wordt er bijgehouden welke boodschappen je al gelezen hebt.

- Veiligheid van de leden staat bij ons hoog in het vaandel, daarom zullen (als de leden daar om vragen) personen worden verwijderd die niet direct betrokken zijn bij borderline.

- Niets van de ingezamelde informatie en/of berichten wordt verkocht, doorgegeven of bekend gemaakt aan derden. Tenzij justitie hierom verzoekt.

- Bordie.nl/borderline.nl is een lotgenoten site, wij zijn dus geen hulpverleners.
---------------------------------------------------------------------------------
Wat wordt er niet toegestaan:

-Spammen: Als jij ook een eigen website hebt en via Bordie.nl/Borderline.nl meer bezoekers wilt, kun je eventueel tegen betaling reclame maken. Je URL op het forum plaatsen is dus niet toegestaan.

- Onverdraagzaamheid: Hatelijke, racistische, bedreigende, seksueel getinte, kleinerende, dreigende berichten  naar andere leden is ten strengste verboden. Plaats ook geen persoonlijke gegevens (van derden) (zoals naam, adres, telefoonnummer...) op het forum.

- Een krachtterm gebruiken is menselijk, maar doe dit niet te vaak. Scheldwoorden met betrekking met geloof en of ziektes zijn niet toegestaan!!

- Auteursrechten verbreken: Je mag geen door auteurs-, portret- of andere rechten beschermde teksten of afbeeldingen plaatsen, tenzij jezelf de eigennaar bent van het respectievelijke recht van de betreffende tekst of afbeeldingen. Teksten of afbeeldingen die in strijd zijn met de internationale wetgeving zijn per definitie niet toegestaan in het forum!

- We verwijderen geen berichten van leden op verzoek.
Dat is teveel werk en maakt onvolledige flora's.
Alleen in hele dringende gevallen kunnen we over gaan tot verwijderen van normale berichten van leden. Tevens verwijderen wij het lidmaadschap op verzoek om bovenstaande redenen.

- Zonder toestemming iemand toevoegen op MSN. Vraag altijd van te voren toestemming aan de persoon die je wilt toevoegen. Het team zal zonder verzoek vooraf je aanmelding weigeren.

- Maximaal 12 maal per jaar sturen wij een nieuwsbrief via mail naar al onze leden. Deze staat standaard ingesteld op aan, maar mocht je dit niet op prijs stellen kan je dit altijd uitschakelen in je profiel.

--------------------------------------------------------------------------------
Mogelijke maatregelen bij overtredingen:

- Aanpassen van een bericht: Een moderator of een admin kan een bericht aanpassen als hij /zij vindt dat de inhoud ongeschikt is of in strijd is met de gebruikersovereenkomst. Er wordt steeds gezegd waarom het bericht werd aangepast om verwarring te vermijden.

- Verwijderen van een bericht: Een moderator of een admin kan een bericht verwijderen als hij /zij vindt dat de inhoud ongeschikt is of in strijd is met de gebruikersovereenkomst.

- Verbanning: Als je meermaals de regels overtreedt, kan je de toegang tot het forum ontzegd worden. Deze (drastische) maatregel zal slechts na verscheidene waarschuwingen worden toegepast en als laatste middel gebruikt worden.

- Ban's worden niet besproken op het forum
--------------------------------------------------------------------------------

Wij verklaren derhalve geen enkele verantwoordelijkheid te dragen voor de inhoud, juistheid, volledigheid of nauwkeurigheid van de geplaatste berichten.
De beheerders behouden zich het recht om berichten zonder opgaaf van redenen te verwijderen, danwel aan te passen. De eindgebruiker blijft als enige verantwoordelijk
en aansprakelijk voor de inhoud van zijn/haar bericht(en).
i.v.m privacy van de leden mogen berichten die op het forum worden gepost niet worden overgenomen worden of voor andere doeleinde gebruikt worden. Mochten berichten van leden ergens anders gezien worden zullen er (juridische) stappen ondernomen worden.

Bij niet genoemde situaties beslist het Bordie.nl Team

laatst herzien op 14-10-2009
Gelogd

Algemeen bericht van Bordie.nl & Borderline.nl Team.
Bordie.nl
*
Offline Offline

Berichten: 109


Bordie.nl Team


WWW
« Antwoord #2 Gepost op: 09 Mei, 2007, 19:30:31 »

Even een aanvullende regel:

Als je hier als gast berichtjes schrijft doe dit dan altijd met de zelfde naam. Doe je dit niet zal het team je naam aanpassen door de naam waarmee je het eerste bericht hebt geschreven.

Gebruik je te vaak verschillende namen dan kunnen we besluiten om je de toegang tot het gastenhoekje te ontzeggen.

Groetjes

Het Bordie & Borderline.nl Team
Gelogd

Algemeen bericht van Bordie.nl & Borderline.nl Team.
Bordie.nl
*
Offline Offline

Berichten: 109


Bordie.nl Team


WWW
« Antwoord #3 Gepost op: 04 September, 2007, 15:45:16 »

Hallo allemaal,

Het valt ons op dat de laatste tijd er weer veel bezoekers zijn die onder verschillende namen posten.
Alles is weer bijgewerkt, maar het kost ons veel tijd en zoek werk, om alle namen weer hetzelfde te zetten.

Daarom nogmaals het verzoek om hierop te letten!!!

Wanneer je als bezoeker post in het gastenhoekje, doe dit onder dezelfde naam!

Verder gelden de bovenstaande regels in dit topic nog steeds...

Groetjes,

Het Bordie & Borderline.nl Team
Gelogd

Algemeen bericht van Bordie.nl & Borderline.nl Team.
Pagina's: [1]   Omhoog
  Favorieten  |  Print  
 
Ga naar:  

Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC

(C)2003-2013, Bordie.nl All Rights Reserved.
Pagina opgebouwd in 0.107 seconden met 48 queries.